Aquila Uitzendbureau B.V.
 

 

 

Communicatie 

De meeste van onze medewerkers spreken naast hun moedertaal Nederlands of Engels. 

Communicatie op de werkvloer is immers van belang.  

       Tip voor werknemers 

De Nederlandse Overheid heeft het ministerie van BZK een taalcursus Nederlands laten ontwikkelen voor Polen, Bulgaren en Roemenen die in Nederland als arbeidsmigrant of als zelfstandig ondernemer aan de slag willen. De cursus is bedoeld voor zelfstudie en richt zich op basaal niveau Nederlands. Ook bevat de cursus informatie die handig is voor arbeidsmigranten in Nederland, aldus het ministerie. De cursus is online te volgen en heet 'Zelf starten met Nederlands' en kost 75 euro. Deze vorm van e-learning biedt de migranten de mogelijkheid om al in het land van herkomst met de cursus te beginnen, aldus de website van het ministerie. http://www.zelfstartenmetnederlands.nl/ 

Vervoer 

Aquila draagt zorg voor het vervoer en ter plaatse komen van onze medewerkers. 

U heeft een vacature 

Neem contact met ons op. Een van ons komt bij u langs op de werkplek om iets te weten te komen over uw bedrijfscultuur en om te bespreken wat uw wensen zijn.  Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste kandidaat.  

Hoe snel kan Aquila uitzendkrachten leveren? 

Meestal één tot enkele dagen na het binnen komen van de aanvraag.

Tarieven

Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het loon voor de uitzendkracht, welke CAO wordt gevolgd en of het een aangenomen werk is. In een persoonlijk gesprek lichten wij dit graag toe.

Met welke wet en regelgeving moet ik rekening houden?

U hebt te maken met de Nederlandse wet, dit geld ook voor ons en onze uitzendkrachten. Zo dient u zelf een kopie te maken van het ID bewijs wat een ieder bij zich moet hebben. Aquila zorgt voor een goede afwikkeling van de te betalen belastingen en sociale premies. Aquila Uitzendbureau B.V. is NEN 4400-01 gecertificeerd. Dit is een keurmerk van kwaliteit en voor u een zekerheid dat Aquila haar verplichtingen nakomt.

De Wet Keten Aansprakelijkheid

Aquila Uitzendbureau B.V. is NEN 4400-01 gecertificeerd. Dit is voor onze opdrachtgevers een zekerheid dat wij onze belasting op tijd betalen en geen illegalen te werk stellen. Wij worden hier meerdere malen per jaar op getoetst. Bovenstaande wet is er om de arbeidsmarkt te beschermen, het personeel te beschermen en fraude te voorkomen. Al deze regels leiden tot stabiliteit in de arbeidsmarkt en zal oneerlijke concurrentie proberen te voorkomen.